Skip to main content

Keressen minket

Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon, azért vagyunk itt, hogy segítsünk! Kérjük, töltse ki az alábbi nyomtatványt az ügyfélszolgálat csapatának e-mailes felkereséséért.

Adatkezelési tájékoztató

  • Ha egy Compeed termékkel kapcsolatban van kérdése: a HRA Pharma a személyes adatait a kérése/javaslata feldolgozásához és/vagy kérése megválaszolásához fogja felhasználni.
  • Ha egy mellékhatásra kívánja felhívni a figyelmünket: a HRA Pharma a személyes adatait a jogi kötelezettsége teljesítéséhez, valamint a mellékhatás bejelentésére való válaszadáshoz fogja felhasználni.
  • Ha kérése van egy termékkel kapcsolatban/orvosi információt igényel: a HRA Pharma a személyes adatait az orvosi információval kapcsolatos kérdése megválaszolásához fogja felhasználni.

Az adatvédelmi szabályok (különösen a GDPR) értelmében Önnek jogában áll a személyes adataihoz hozzáférni, azokat helyesbíteni vagy törölni. Joga van továbbá a személyes adatainak hordozhatóságához, az adatok feldolgozásának korlátozásához, illetve az adatfeldolgozás ellen való tiltakozáshoz.

A személyes adatainak feldolgozására, valamint a jogaira vonatkozó további információkért olvassa el részletes Adatvédelmi irányelveinket.